Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μακαρονοσαλάτα


- ανά μερίδα
 500γρ. Μακαρόνια κοφτά
 200γρ. Αρακά
 1 κουτάκι Τόνο
 1 Μαγιονέζα
 λίγη Μουστάρδα
 1 κούπα Κρέμα Γάλακτος
 1 Κρεμμύδι λιωμένο

 1 κουτάκι Μανιτάρια
Τρόπος παρασκευής
Βράζουμε τα μακαρόνια.
Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα, την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα, το λιωμένο κρεμμύδι, αλάτι, λίγο μαυροπίπερο και τα ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι, 1 κουταλιά ξύδι, τα ανακατεύουμε και αυτά.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα στην κρέμα αυτή, τον αρακά, τον τόνο, τα μανιτάρια και τα μακαρόνια.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και την βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου