Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Βοδινό στιφάδο

Υλικά

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κιλό μικρά ξηρά κρεμμύδια ολόκληρα
1 κιλό βοδινό κομμένο σε μικρούς κύβους
3/4 φλ. κρασί μαύρο, ξηρό
1/2 φλιτζάνι ξίδι
αλάτι, πιπέρι ολόκληρο, δάφνη και κανέλα


εκτέλεση

• Σωτάρουμε ελαφρά τα κρεμμυδάκια καί τα βγάζουμε σε μια λεκάνη.

• Σωτάρουμε το κρέας.
• Προσθέτουμε στο κρέας το κρασί, το αφήνουμε να πάρει μια βράση και στη συνέχεια προσθέτουμε το ξίδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη, την κα¬νέλα και τα κρεμμύδια.
• Ρίχνουμε πολύ λίγο νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να καταστηθεί.Το συνοδεύουμε με πιλάφι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου