Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κρασάτες Κοτολέτες χοιρινές


Υλικά
1 κιλό κοτολέτες χοιρινές
3/4 φλιτζανιού κρασί κόκκινο, ξηρό
3-4 κουταλιές σούπας λάδι
αλάτι, πιπέρι, κανέλα και κόλιανδρο



εκτέλεση

• Βάζουμε τις κοτολέτες σε μαρινάτα (κρασί με κόλιανδρο) από το βράδυ.
• Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τις κοτολέτες μισο-στραγγισμένες.
• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τη βάζουμε σε σιγανή φωτιά, αφού προ¬σθέσουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τη δάφνη.
• Όταν ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, ρίχνουμε το κρασί και τον κόλιαδρο και τις αφήνουμε ακόμα λίγο.
• Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό, και τις αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου