Τα σουρώνουμε και όπως είναι ζεστά στην κατσαρόλα που θα φτιάξουμε το γλυκό μας κάνουμε στρώσεις μία καρότο,μία ζάχαρη. Ακολουθούμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα
•
Υλικά
• 1 κιλό καρότα
• 1 κιλό ζάχαρη
• 1 βανίλια
• 1 φλούδα πορτοκαλιού
• Μερικές σταγόνες λεμονιού
Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά,προσθέτουμε την φλούδα πορτοκαλιού μόλις πάρει 1-2 βράσεις δυναμώνουμε λίγο την φωτιά. Προσθέτουμε την βανίλια. Βράζουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε μερικές σταγόνες λεμονιού.Αφαιρούμε την πορτοκαλόφλουδα.Αφήνουμε να κρυώσει το τοποθετούμε σε αποστειρωμένα βάζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου