Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Γλυκό καρότο


Τα σουρώνουμε και όπως είναι ζεστά στην κατσαρόλα που θα φτιάξουμε το γλυκό μας κάνουμε στρώσεις μία καρότο,μία ζάχαρη. Ακολουθούμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα






Υλικά

• 1 κιλό καρότα
• 1 κιλό ζάχαρη
• 1 βανίλια


• 1 φλούδα πορτοκαλιού
• Μερικές σταγόνες λεμονιού


Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά,προσθέτουμε την φλούδα πορτοκαλιού μόλις πάρει 1-2 βράσεις δυναμώνουμε λίγο την φωτιά. Προσθέτουμε την βανίλια. Βράζουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε μερικές σταγόνες λεμονιού.Αφαιρούμε την πορτοκαλόφλουδα.Αφήνουμε να κρυώσει το τοποθετούμε σε αποστειρωμένα βάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου