Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πατάτες στο φούρνο.






Υλικά
1 1/2 κιλό πατάτες
χυμό απο 2 λεμόνια
2 κσ. μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
6 κσ. ελαιόλαδο
αλάτι και θυμάρι
3 ντομάτες
1 ποτήρι κρασί



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε κυδωνάτες και τις βάζουμε σε μια λεκάνη μαζί με τις ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη, το κρασί και το αλάτι. Προσθέτουμε το σκόρδο σε φετάκια, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και θυμάρι φρέσκο και τα ανακατεύουμε καλά. Τις μεταφέρουμε σε ταψί, και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου