Υλικά
1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα (4 με 5 περίπου)
2 κιλά πράσινες πιπεριές
δάφνη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φρέσκια τομάτα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα (4 με 5 περίπου)
2 κιλά πράσινες πιπεριές
δάφνη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φρέσκια τομάτα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια. Κάνουμε το ίδιο για τις πιπεριές και την τομάτα.
2. Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι λίγο λάδι και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Αφού αναδειχθούν οι μυρωδιές του λουκάνικου προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε στη φωτιά για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να πιει το νερό.
3. Σβήνουμε το φαγητό με ένα ποτήρι κρασί και κλείνουμε τη φωτιά και απολαμβάνουμε τον καλύτερο μεζέ της παρέας που εκτιμά το βαρύ και καλό φαγητό.
1. Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια. Κάνουμε το ίδιο για τις πιπεριές και την τομάτα.
2. Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι λίγο λάδι και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Αφού αναδειχθούν οι μυρωδιές του λουκάνικου προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε στη φωτιά για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να πιει το νερό.
3. Σβήνουμε το φαγητό με ένα ποτήρι κρασί και κλείνουμε τη φωτιά και απολαμβάνουμε τον καλύτερο μεζέ της παρέας που εκτιμά το βαρύ και καλό φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου