ΥΛΙΚΑ
3 Αντεριές Κατσικίσιες
1 Συκωταριά
Εντόσθια
Αλάτι&Πιπέρι
Ρίγανη
Παίρνουμε τρεις αντεριές (από νεογέννητα κατσικάκια), τις πλένουμε καλά 3-4 φορές για να φύγουν οι ακαθαρσίες και μετά τις βάζουμε στο τρυπητό και τις στραγγίζουμε.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ρίγανη και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Ξεκινάμε να περνάμε το κοκορέτσι στη σούβλα. Βάζουμε πρώτα τη καρδιά γιατί είναι σκληρή και δεν θα γλιστρίσει από τη σούβλα .Μετά ένα γλυκάδι που έχει πάχος. Μετά ένα συκωτάκι και ξανά από την αρχή καρδιά- γλυκάδι- συκωτάκι. Αφού βάλουμε όλα τα εντόσθια αρχίζουμε το δέσιμο με τα άντερα. Βάζουμε πρώτα το πιο χοντρό άντερο και το περνάμε από τη μύτη της σούβλας. Γυρνάμε τρεις φορές από πάνω ως κάτω το κοκορέτσι με τα πιο χοντρά και μακριά άντερα. Στη συνέχεια παίρνουμε τα πιο λεπτά και τα τυλίγουμε σφιχτά γύρω-γύρω από το κοκορέτσι. Ψήνουμε στη σούβλα.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου