Υλικά
40-50 ελιές θρούμπες
2 κ. σούπας γιαούρτι
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι και τις βάζουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το γιούρτι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
40-50 ελιές θρούμπες
2 κ. σούπας γιαούρτι
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
θυμάρι
πιπέρι φρέσκο
θυμάρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι και τις βάζουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το γιούρτι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
και το τρώμε
πάνω σε ζεστό φρυγανισμένο ψωμί..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου