Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ντίπ με Πάστα Ελιάς

Υλικά

 40-50 ελιές θρούμπες
 2 κ. σούπας γιαούρτι
 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
 αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
θυμάρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι και τις βάζουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το γιούρτι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

και το τρώμε 

πάνω σε ζεστό φρυγανισμένο ψωμί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου